نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

جزییات دیدار وزرای امور خارجه ایران و قطر

جزییات دیدار وزرای امور خارجه ایران و قطر وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای قطری در چین تصریح کرد: آمریکا می‌بایست از زیاده‌خواهی دست بردارد تا هفته‌ها تلاش فشرده طرف‌های مختلف در وین به نتیجه لازم در زمینه بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات خود منتهی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر امروز (چهارشنبه) در حاشیه نشست همسایگان افغانستان آخرین تحولات در حوزه همکاری‌های دو کشور، مسائل منطقه و مذاکرات وین مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار که در حاشیه سومین نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان انجام شد با تاکید بر ظرفیت های موجود در حوزه همکاری‌های فیمابین خصوصا در بخش اقتصادی، ضرورت پیگیری توافقات بین دو کشور و اجرایی ساختن آن را مورد تاکید قرار داد.

امیرعبداللهیان همچنین ‌با تشریح شرایط حاضر در گفت‌وگوهای وین، نهایی شدن توافق در این زمینه را نیازمند واقع بینی طرف آمریکایی ذکر و تاکید کرد: آمریکا می‌بایست از زیاده خواهی دست بردارد تا هفته‌ها تلاش فشرده طرف‌های مختلف در وین به نتیجه لازم در زمینه بازگشت همه طرف‌ها به تعهدات خود منجر شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با محکوم کردن برگزاری نشست اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی( النقب)،این اجلاس را خیانتی بزرگ به آرمان فلسطین خواند و رژیم صهیونیستی را مشکل اصلی جهان اسلام معرفی کرد که متاسفانه برخی کشورها در اقدامی خائنانه عادی سازی روابط خود با این رژیم را به رغم  تعارض  با آرمان‌های والای مسلمانان جهان در خصوص قدس شریف و فلسطین، دنبال می‌کنند.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار با تاکید بر ضرورت فعال سازی روابط فیمابین در بخش روابط دو جانبه، از حضور فعال کشورمان در نشست دوحه ( دوحه فروم) قدردانی کرد.

مقام قطری با تاکید مجدد بر اهمیت ترتیبات امنیت منطقه‌ای با حضور جمهوری اسلامی ایران و ابراز امیدواری برای شکل گیری گفت‌وگوهای جدی در این زمینه در منطقه، در خصوص آخرین تحولات مذاکرات وین نیز با وزیر امور خارجه کشورمان به تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه ایران امروز همچنین با وزرای خارجه پاکستان، ترکمنستان، اندونزی و روسیه نیز دیدار و گفت وگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha